A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757397.8225.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ateliere gratuite pe teme de nutritive, la Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-08-2013, ora 08:02

Ateliere gratuite pe teme de nutritive, la Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi

Articol de Madalina Irimia

Incepand de sambata, 10 august, Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi organizeaza, sub genericul Exist deci mi-e foame!, o serie de 6 ateliere gratuite pe teme de nutritie. Publicul de toate varstele este binevenit la fiecare dintre intalniri.

Participantii vor invata de la un specialist cum si ce sa manance pentru a-si mentine greutatea ideala si o stare de sanatate cat mai buna. Toti cei care vin la ateliere vor beneficia de o evaluare personalizata (prin e-mail) a starii de nutritie, insotita de recomandari in ceea ce priveste alimentatia si stilul de viata. Tematicile atelierelor sunt urmatoarele: Diete celebre pro si contra, Tratamente si pastile de slabit: mit sau realitate, Demonstratie de gastro-tehnie, Obezitatea la adult, Alimentatie si sport, Obezitatea la copil.

Colaboratorul bibliotecii in acest proiect este nutritionistul Adina Rusu, care va modera atelierele si va realiza evaluarile personalizate pentru participanti. Atat participarea la ateliere, cat si evaluarea starii de nutritie sunt gratuite.

Inscrierile se fac pe tot parcursul proiectului, pana la terminarea seriei de ateliere. Intalnirile vor avea loc saptamanal, sambata, de la ora 11,00, incepand cu data de 10 august , la Sediul Central al Bibliotecii „Gh. Asachi” situat in Galeriile comerciale „Stefan cel Mare”. Cei interesati se pot inscrie fie pe e-mail, la adresa programe@bjiasi.ro, fie personal, completand un formular, la biblioteca.

Foto: cugetliber.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii