A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664185.8253.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atac sangeros in Franta: Barbat decapitat intr-un atentat comis in numele Statului Islamic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-06-2015, ora 17:15

Atac sangeros in Franta: Barbat decapitat intr-un atentat comis in numele Statului Islamic

Articol de Madalina Irimia
Un atac revendicat de sustinatorii Statului Islamic a avut loc vineri dimineata in Franta. Un barbat a fost descoperit decapitat si a avut loc o explozie urmata de un incendiu, la societatea Air Products de la Saint-Quentin-Fallavier, in regiunea Isere, in apropiere de Grenoble.

La fata locului se afla un important dispozitiv de securitate si ar fi mai multe persoane ranite, informeaza publicatia franceza Le Dauphine.

Incidentul s-a produs vineri, la ora locala 9:50. Potrivit primelor informatii, este vorba despre un atentat terorist. Se pare ca o masina in care se aflau doi barbati a patruns in societate si a lovit mai multe butelii cu gaz, aflate in interiorul societatii. S-a declansat o explozie si un incendiu, ca urmare a atacului. Unul dintre atacatori a anuntat ca face parte din Statul Islamic.

Un barbat a fost decapitat la intrarea in societatea comerciala. Persoana decapitata nu este angajata a societatii. Capul barbatului a fost gasit la zeci de metri de corp, acoperit cu inscriptii in limba araba.

Presa franceza anunta ca un suspect a fost arestat, este un barbat in jur de 30 de ani cunoscut serviciilor de securitate. Un al doilea ar fi cautat si se crede ca se deplaseaza cu o masina. Intreaga regiune este in alerta maxima de securitate.

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat ca isi scurteaza deplasarea de la Bruxelles si se intoarce vineri dupa-amiaza in Franta. El a convocat consiliul de securitate in aceasta dupa-amiaza.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii