A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664900.1254.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atac cu trupe comando impotriva unui important lider al SI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-04-2016, ora 08:54

Atac cu trupe comando impotriva unui important lider al SI

Articol de Madalina Irimia
Echipe de comando americane si kurde au efectuat un raid impotriva unui responsabil militar cu rang inalt al gruparii Statul Islamic in Irak, care potrivit autoritatilor kurde a fost ucis, transmite AFP.

Purtatorul de cuvant al fortelor americane in Irak, colonelul Steve Warren, nu a confirmat moartea lui Suleiman Abd Shabib al-Jabouri in cursul acestei operatiuni din nordul Irakului, insa miercuri a afirmat, intr-o teleconferinta cu jurnalistii acreditati la Pentagon, ca individul era "unul dintre emirii (comandantii) militari ai SI si un membru al consiliului de razboi al SI".

"Faptul ca Al-Jabouri a fost indepartat va slabi reteaua de comanda a SI si va avea un impact asupra capacitatii lor de a coordona atacurile si a organiza apararea in bastioanele SI", a adaugat ofiterul american, aflat la Bagdad.

La randul sau, Consiliul de securitate al regiunii autonome a Kurdistanului (KRSC) a facut cunoscut intr-un comunicat ca emirul a fost omorat in cursul acestui raid efectuat luni. Cunoscut, de asemenea, sub numele Abu Saif, el raspundea in principal de operatiunile SI la sud de Mosul, a precizat KRSC, subliniind ca au mai fost ucisi doi dintre aghiotantii ai sai.

Raidul a fost desfasurat de luptatori kurzi sprijiniti de fortele speciale americane, desfasurate pentru a elimina sau a face prizonieri lideri ai SI din Irak si Siria.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: irak, statul islamic, atac
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii