A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834586.9835.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atac armat intr-un campus universitar din SUA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-05-2015, ora 09:46

Atac armat intr-un campus universitar din SUA

Articol de Cristian Amariei
Trei persoane au fost ranite luni seara dupa ce o persoana inca neidentificata a deschis focul dintr-o arma langa un campus studentesc situat nu departe de Universitatea California din Santa Barbara, dupa cum relateaza posturi de televiziune americane, intre care ABC.

In prezent, autoritatile incearca sa dea de urmele atacatorului, insa nu se cunosc detalii despre starea celor trei persoane ranite.

Nici despre incident in sinr nu se cunosc prea multe detalii, potrivit Agerpres. Oficiali ai universitatii au declarat ca atacatorul a deschis focul in jurul orei locale 19:30 si ca ar fi fugit de la locul faptei intr-un sedan alb. Alte surse evoca unu-doi atacatori.

Politia a efectuat cautari pe teritoriul campusului si a verificat zona Isla Vista din California, recomandand studentilor sa nu paraseasca incaperile unde se afla. Un dispozitiv al fortelor de ordine a fost desfasurat in zona.

Incidentul intervine cu aproximativ o saptamana inainte de implinirea unui an de la atacul din 23 mai 2014 de la Isla Vista, cand tanarul Elliot Rodger de 22 de ani, fiul unui regizor, a ucis sase persoane si a ranit alte 14 in campusul Universitatii Santa Barbara (UCSB), inainte de a se sinucide.

Sursa: realitaea.net
     
Tag-uri: atac armat, campus, sua
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii