A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816091.7627.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Atac armat intr-o biserica din SUA soldat cu mai multi morti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-06-2015, ora 08:54

Atac armat intr-o biserica din SUA soldat cu mai multi morti

Articol de Madalina Irimia
Mai multe persoane au fost ucise intr-un atac armat intr-o biserica africano-americana din Charleston, Carolina de Sud. Persoana care a deschis focul este cautata de fortele de ordine.

Atacul armat a avut loc miercuri seara la biserica metodista episcopala Emanuel, cea mai veche de acest gen din statul american, transmite CNN. Biserica a fost construita in 1891 si este considerata monument istoric.

Politia nu a dezvaluit numarul exact al victimelor, insa o sursa a precizat ca mai multe trupuri aflate in biserica nu sunt deocamdata identificate. Potrivit Post and Courier din Charleston, opt persoane ar fi fost impuscate.

"E cu adevarat rau. E o situatie foarte rea (...) Se pare ca persoana a intrat pur si simplu in biserica si a inceput sa traga. Nu s-a lamurit inca pe deplin ce s-a intamplat... este cautat suspectul", a spus pastorul local Thomas Dixon.

La randul sau, politia a anuntat ca este cautat un barbat alb, in jur de 20 de ani, cu o constitutie slaba, imbracat cu un tricou gri, jeansi si ghete.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: atac, biserica, sua
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii