ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-12-2012, ora 14:58

Asus ROG GX1000 - mouse de gaming cu senzor laser de 8200 dpi

Articol de Cristian Amariei

Asus ROG GX1000 este un mouse de gaming adresat celor foarte exigenti, dornici sa aiba parte de performante fara compromisuri si un aspect exterior pe masura.

Noul accesoriu din seria Republic of Gamers vine echipat cu un senzor laser de inalta precizie, ce atinge rezolutia de 8200 dpi. Pentru control precis si miscari fara efort, partea inferioara este sprijinita pe picioruse PTFE (din teflon), ce aluneca perfect pe orice suprafata.

Carcasa cu design ergonomic este modelata pentru confort optim si reducerea oboselii ce poate aparea la o utilizare prelungita, dar fara a sacrifica acuratetea in timpul sesiunilor intense de jocuri PC.

Compartimentul interior, accesibil prin indepartarea unui capac, permite accesul la setul de greutati detasabile, ce pot fi inlaturare sau adaugate in functie cerintele jocului pe care il preferam, alegand intre stabilitate maxima la miscari rapide si un control precis la operatiuni de finete.

Cele patru niveluri selectabile in reglarea rezolutiei sunt semnalizate cu indicatoarele LED (rosu, portocaliu, verde, negru). Viteza de raspuns si functiile speciale din jocuri pot fi automatizate cu ajutprul aplicatiei de control, prin configurarea a pana la 6 macrocomenzi selectabile.

Asus GX1000 vine in pachet cu un mouse pad ROG personalizat si va putea fi achizitionat de la inceputul lunii ianuarie 2013, la un pret recomandat de 279 lei.

Sursa: yoda.ro

foto: techjailbreak.com

     
Tag-uri: mouse, jocuri, senzor
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii