A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630305.1842.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Astrele iti dezvaluie cat de sincer este partenerul tau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-06-2014, ora 18:34

Astrele iti dezvaluie cat de sincer este partenerul tau

Articol de Madalina Irimia

Sunt momente cand stii ca este cea mai sincera persoana din lume, dar uneori ai impresia ca te minte pe fata? Afla la ce semnale trebuie sa fii atenta si-l vei prinde cu minciuna!

Berbec

Sentimentul de vina il va coplesi pe nativul din aceasta zodie care vor face tot ce-i sta in putere sa dovedeasca ca te inseli. Daca reactioneaza intr-o maniera agresiva, este clar ca e vinovat, dar daca va incepe sa rada, atunci te poti increde in vorbele lui.

Taur

Este in general o persoana sigura pe sine, dar daca incepe sa se balbaie si sa dea explicatii care se bat cap in cap, inseamna ca are ceva de ascuns. Si scenele de gelozie sunt un mod prin care incearca sa-si acopere propriile greseli.

Gemeni

A inceput sa-ti reproseze ca devii posesiva si ca nu-l mai lasi sa respire? Oare de ce ar reactiona asa, daca ar fi sincer cu tine? Adevarul e ca-i este teama ca vei descoperi ceva ce a tinut secret de tine si care nu va fi tocmai un motiv de bucurie.

Rac

Adora sa petreaca timpul liber alaturi de persoana iubita, asa ca daca simti ca incet-incet incepe sa se distanteze, ar trebui sa incepi sa te ingrijorezi. Este un semn ca a omis sa-ti spuna ca altcineva ii ocupa timpul.

Vezi cat de sincere sunt celelalte zodii pe clickpentrufemei.ro.

Foto: freefever.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii