A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630847.9159.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Asa cum aratam, nu aveam sanse sa sarut vreodata o fata". Baiatul de 140 kg e azi de nerecunoscut
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-06-2014, ora 10:02

"Asa cum aratam, nu aveam sanse sa sarut vreodata o fata". Baiatul de 140 kg e azi de nerecunoscut

Articol de Madalina Irimia

Era tinta tuturor ironiilor colegilor de scoala pentru ca nu a sarutat niciodata o fata. William Cookson, in varsta de 17 ani, din Marea Britanie, nici nu spera sa faca asta vreodata, din simplul motiv ca avea 140 de kilograme.

Adolescentul se lupta sa incapa in uniforma de elev cu marimea XXXXXL.

Dar intr-o zi, bataia de joc a colegilor i-a ajuns la os si a decis sa ia masuri drastice pentru a slabi si pentru a-si gasi o prietena.

Dupa ce a slabit 82 de kilograme, William a decis sa-si schimbe si look-ul, pentru ca frizura lui si, in general, aspectul nu erau foarte atragatoare.

Stiind ca Justin Bieber este idolul tuturor adolescentelor din scoala, baiatul, care a ajuns sa cantareasca 57 de kilograme, i-a copiat cantaretului stilul.

Cand am inceput sa slabesc, am vazut ca am cateva asemanari fizice cu el. Oamenii care mi-au vazut pozele m-au comparat cu el… Zic ca nu e rau sa semeni cu un tip admirat de milioane de fete”, a spus William Cookson.

William Cookson, care este din Liverpool, s-a ingrasat pentru ca din copilarie alimentele lui preferate au fost cartofii prajiti si ciocolata.

Dupa ce a slabit, viata lui s-a schimbat complet; daca inainte era tinta ironiilor tuturor colegilor, acum este in centru atentiei si este o celebritate locala datorita asemanarii lui cu Justin Bieber.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: apiadablog.com

     
Tag-uri: baiat, infatisare, ironii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii