A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661988.5114.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Arome perfecte pentru zile de toamna. Cum sa faci mere deshidratate in cuptor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-09-2013, ora 07:07

Arome perfecte pentru zile de toamna. Cum sa faci mere deshidratate in cuptor

Articol de Madalina Irimia

Daca nu vrei sa investesti bani multi intr-un deshidrator si nici nu te gandesti sa treci la un meniu raw vegan, fructele deshidratate se pot prepara usor in cuptorul obisnuit. Sunt bune pentru gustarile de zi cu zi, pentru retete de prajituri sau iaurtul de la micul dejun. Uite care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

In loc sa cumperi caise, cirese sau alte fructe confiate, care contin si multe zaharuri si conservanti, invata sa iti pregatesti fructele uscate pentru gustari acasa. Merele sunt unele dintre fructele cele mai usor de pregatit in acest fel. Vei obtine din ele niste chipsuri gustoase si dulci pe care le poti adauga in cerealele de dimineata, in ceaiuri, salate sau prajituri.

Nu ai nevoie de aparate scumpe. Cuptorul de acasa este suficient pentru a pregati felii uscate, crocante si dulci din merele preferate. Metoda de baza se poate aplica pentru mai multe fructe: visine, prune, caise, smochine sau ananas.

Integral pe foodstory.ro

     
Tag-uri: mere, cuptor, gustare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii