Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
Arome de baza. Cum sa faci usturoi copt si la ce sa il folosesti
Articol de Madalina IrimiaUna dintre aromele simple si sublime ale bucatariei este usturoiul copt. Adauga un gust aparte in paste si dressinguri de salata si se poate consuma simplu, intins pe felii proaspete de bagheta. Invata sa il pregatesti si sa il combini in preparate delicioase.
Este ceva irezistibil in cateii de usturoi rumeniti in cuptor, moi si cremosi pe care ii intinzi cu o singura miscare peste o felie de paine prajita. Pot completa perfect un aperitiv sau o gustare cu branzeturi si masline proaspete sau pot fi cea mai buna aroma peste fripturi in locul clasicului mujdei.
Usturoiul copt se pregateste foarte usor. Il poti pastra in frigider timp de cateva zile, dar cea mai buna aroma o vei scoate din usturoiul fierbinte, abia scos din cuptor.
Ingrediente:
4 capatani de usturoi
ulei de masline
sare si piper
Incinge cuptorul la 200C.
Integral pe foodstory.ro
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email