A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664555.6093.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Arnica vindeca traumatismele fizice, dar si pe cele emotionale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-01-2014, ora 06:09

Arnica vindeca traumatismele fizice, dar si pe cele emotionale

Articol de Madalina Irimia

Principiile active multiple din compozitie recomanda arnica nu numai pentru capacitatea de a reface musculatura intens solicitata, ci si in diverse alte probleme, precum cele circulatorii, articulare si infectioase.

Arnica este o planta care creste la inaltimi de peste o mie de metri si are flori de un galben intens, stralucitor, asemanatoare cu cele de floarea-soarelui. Florile, care se folosesc in scop terapeutic, sunt bogate in ulei essential, dar si in vitamine precum B1, B2, C si E, in acizi organici, flavonoide, caretenoizi, saruri minerale.

Arnica are calitati de puternic antibiotic, antiinfectios urinar si respirator, antifebril, vasodilatator coronarian, tonic cardiac si nervos, dar si antiseptic, cicatrizant puternic si imediat, favorizeaza consolidarea oaselor si a ligamentelor.

Uleiul de arnica este bun pentru masajul terapeutic, in tratarea problemelor reumatice, in caz de dureri articulare sau dureri musculare, dar si traumatisme fizice, lovituri, vanatai.

Integral pe ziare.com

Foto: environmentalgraffiti.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii