A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664681.3758.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Armistitiu in Siria. SUA si Rusia au ajuns la un acord provizoriu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-02-2016, ora 10:00

Armistitiu in Siria. SUA si Rusia au ajuns la un acord provizoriu

Articol de Madalina Irimia
Secretarul de Stat american John Kerry a anuntat duminica faptul ca a ajuns inpreuna cu omologul sau rus Serghei Lavrov la un acord provizoriu asupra conditiilor unei incetari a ostilitatilor in Siria, adaugand ca exista in continuare aspecte nerezolvate, relateaza Reuters in pagina electronica.

"Am ajuns la un acord provizoriu de principiu asupra prevederilor unei incetari a ostilitatilor, care poate incepe in zilele urmatoare", a declarat Kerry, la Amman, intr-o conferinta de presa comuna cu Nasser Judeh, ministrul iordanian de Externe Nasser Judeh, scrie Mediafax.

Kerry a declarat ca a discutat cu Lavrov duminica, anterior, si ca si-au exprimat speranta ca presedintii american Barack Obama si rus Vladimir Putin sa discute, in zilele urmatoare, pentru a finaliza acest acord provizoriu de principiu.

Ambele parti "completeaza in continuare detalii", a mai spus seful diplomatiei americane.

Ministerul rus de Externe a confirmat, intr-un comunicat, ca Lavrov si Kerry au discutat duminica la telefon despre un armistitiu in Siria.

Moscova a precizat ca cei doi au discutat despre conditiile unui armistitiu, care ar urma sa excluda operatiuni impotriva unor organizatii "recunoscute ca teroriste de catre Consiliul de Securitate al ONU".

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: sua, rusia, armistitiu, siria
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii