A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816666.2117.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Armata ucraineana anunta ca nu-si poate retrage armamentul greu atat timp cat atacurile continua
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-02-2015, ora 11:33

Armata ucraineana anunta ca nu-si poate retrage armamentul greu atat timp cat atacurile continua

Articol de Madalina Irimia
Armata ucraineana a facut cunoscut luni ca nu va putea incepe sa-si retraga armamentul greu de pe linia frontului din estul tarii in conditiile in care separatistii prorusi nu si-au oprit atacurile impotriva pozitiilor armatei in pofida acordului de incetare a focului semnat la Minsk, relateaza Reuters.

La sfarsitul saptamanii trecute, rebelii si armata ucraineana au afirmat ca au ajuns la un acord pentru a incepe procesul de retragere a armelor, in conformitate cu armistitiul intrat in vigoare la 15 februarie, noteaza sursa citata.

Violentele s-au redus in mod semnificativ in ultimele zile, insa rebelii au atacat de doua ori trupele guvernamentale in cursul noptii, a afirmat purtatorul de cuvant al fortelor de la Kiev, Anatoli Stelmah.

'Avand in vedere ca pozitiile militarilor ucraineni continua sa fie atacate, nu poate exista inca nicio discutie cu privire la retragerea armamentului', a spus la randul sau purtatorul de cuvant al Statului Major al armatei ucrainene, Vladislav Seleznev, intr-un mesaj televizat.

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: ucraina, armata, kiev
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii