A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818760.3789.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Armata nu vrea ca Steaua lui Becali sa poarte acest nume. Un nou termen in proces. Ce a zis patronul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-04-2016, ora 16:03

Armata nu vrea ca Steaua lui Becali sa poarte acest nume. Un nou termen in proces. Ce a zis patronul

Articol de Madalina Irimia
Procesul prin care Armata nu mai vrea ca echipa de fotbal sa poarte numele ”Steaua” si-a derulat miercuri, 27 aprilie, un nou episod. La Tribunalul Bucuresti a fost prezent si finantatorul Gigi Becali, care a spus ca cererea celor de la CS nu se poate realiza.

”Pierdem timpul tuturor. Facem procese degeaba. Acum, cei din Armata vor ca echipa sa nu se mai numeasca Steaua, dar asta nu se poate intampla. Sa zicem prin absurd ca nu mai exista Steaua, ce se intampla? Nu va mai exista nicio echipa romaneasca in cupele europene, pentru ca dispare coeficientul. Ei nu vor echipa romaneasca in Champions League, ei vor dusmanii si rautati”, a spus latifundiarul.

”Avocatul lor a zis in motivarea pentru care m-a dat in judecata ca Becali, infractorul si puscariasul, a adus prejudiciu si nu vor sa isi mai asocieze numele cu mine. Pai, eu am adus 200 de milioane de euro in tara romaneasca, bani din Europa. Sa arate cum am distrus eu echipa. Ei imi arata o poza cu toti presedintii echipei si spun ca ei au facut rezultate, dar ei au jumulit echipa. Eu am venit, am platit datoriile si am dus-o in cupele europene. Ei zic ca am adus prejudiciu, dar o sa arat niste acte, si se va vedea, ca eu am adus castiguri. Echipele care au castigat campionatul incepand cu 2003 sunt ori in Liga 2, ori in insolventa, ori s-au desfiintat. Doar Steaua are rezultate”, a mai spus Becali, preluat de televiziunea Digisport.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii