A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817937.293.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Argumente PRO si CONTRA despre alimentele din dieta ta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-11-2013, ora 14:07

Argumente PRO si CONTRA despre alimentele din dieta ta

Articol de Madalina Irimia

In ultimul timp, au aparut atat de multe studii despre alimente, incat am ajuns sa nu mai stim care sunt benefice si care nu pentru sanatatea noastra.

Care sunt alimentele cu adevarat sanatoase si care sunt acelea pe care ar trebui sa le eliminam complet din dieta noastra zilnica?

Ciocolata: pro

Ciocolata neagra, care contine cel putin 70% cacao, este benefica pentru sanatate. Ea contine mai putin zahar decat celelalte sortimente de ciocolata si este sursa de antioxidanti polifenolici si de tip flavonoid (similari cu cei regasiti si in ceaiul verde).

Studiile au aratat ca un pic de ciocolata neagra pe zi reduce semnificativ riscul de AVC sau infarct miocardic, avand si rol anti-hipertensiv. In plus, ciocolata neagra este sursa de energie si buna dispozitie.

Cafeaua: pro

Cercetarile noi arata efectele benefice ale cafelei asupra sanatatii, in special asupra diabetului, bolilor cardiovasculare, Parkinsonului, calculilor renali si cirozei. Exista si un efect secundar neplacut: cafeaua neagra subtiaza oasele, in special pe cele ale femeilor, insa exista si un remediu, si anume adaugarea de lapte in cafea. Insa, nu trebuie sa consumam mai mult de doua cesti pe zi, daca vrem sa profitam de beneficiile cafelei.

Citeste mai multe pe ele.ro.

Foto: descopera.ro

     
Tag-uri: alimente, dieta, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii