A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817294.4913.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Are doar noua ani si a invatat sa cante singura opera ca o profesionista. Juratii au fost uimiti: "Nu-mi vine sa cred. E incredibila!"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-11-2013, ora 10:42

Are doar noua ani si a invatat sa cante singura opera ca o profesionista. Juratii au fost uimiti: "Nu-mi vine sa cred. E incredibila!"

Articol de Madalina Irimia

Amira Willighagen, o fetita in varsta de doar 9 ani, i-a uimit pe juratii de la "Holland's Got Talent" cand a urcat pe scena si a inceput sa cante opera ca o adevarata profesionista.

Interpretarea incredibila a Amirei pentru piesa "O mio babbino caro", a lui Giacomo Puccini, i-a lasat masca pe jurati, care nu se asteptau ca o fetita atat de mica sa aiba o voce atat de puternica. Uimirea tuturor a fost si mai mare in momentul in care Amira a marturisit ca a invatat sa cante singura, folosindu-se doar de cateva tutoriale de pe YouTube.

"Fratele meu, Vincent, canta la vioara, asa ca am vrut sa fac si eu ceva si m-am gandit sa cant. Mi s-au parut foarte frumoase cantecele de opera si atunci am inceput sa cant", a povestit micuta.

Dupa ce au ascultat-o si au aplaudat-o in picioare, Chantal Janzen, unul dintre jurati a intrebat-o daca are intr-adevar numai noua ani si a adaugat: "Esti incredibila!".

Auditia Amirei a fost publicata pe un canal de YouTube si a strans peste un milion de vizualizari in cateva zile.

Sursa: protv.ro

     
Tag-uri: copil, concurs, voce
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii