ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-05-2014, ora 12:43

Are doar 6 ani, dar a fost deja exmatriculat de la scoala. Cum arata baietelul de care se tem toate profesoarele

Articol de Madalina Irimia

Un baiat de numai 6 ani, elev de scoala primara, a fost deja exmatriculat dintr-o scoala si suspendat de la a doua la care a fost inscris, scrie stirileprotv.ro.

Motivul este cat se poate de bizar: se pare ca baietelul, Luca Cartlidge, poreclit de mama HULK, este foarte neastamparat, iar profesoarele au inceput sa se teama de el, dupa ce a atacat-o pe una din ele.

VEZI AICI CUM ARATA LUCA

Una din profesoarele lui Luca a spus ca este terorizata de copil si a amenintat ca demisioneaza in cazul in care va fi obligata sa mai predea la clasa in care este el inscris.

Luca, din Newcastle-under-Lyme, Anglia, a fost exmatriculat la cateva luni dupa ce a inceput scoala pentru ca tipa in timpul orei si chiulea in ziua in care avea ora de sport. A fost inscris la a doua scoala, dar dupa numai cateva saptamani a fost suspendat pentru ca a atacat o profesoara in timp ce aceasta facea prezenta, potrivit Daily Mail.

Profesorii spun ca Luca este un copil hiperactiv, insa mama lui, Michelle, crede ca ar putea sa aiba autism sau sindromul ADHD (Deficienta Hiperactivitatii cu Deficit de Atentie), desi medicii care l-au vazut pana acum nu i-au confirmat suspiciunile.

Michelle spune ca este depasita de situatie, a fost nevoita sa renunte la locul de munca pentru a putea sa aiba grija de fiul ei, iar acum cere autoritatilor permisiunea de a-l inscrie la o scoala pentru copii cu nevoi speciale.

Foto: edudemic.com

     
Tag-uri: elev, scoala, ADHD
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii