ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-01-2016, ora 10:41

Are doar 15 ani, dar castiga deja mii de dolari. si-a inceput "afacerea" pe cand era doar un pusti

Articol de Madalina Irimia
Un adolescent in varsta de 15 ani din Marea Britanie a reusit sa adune mii de dolari dintr-o activitate pe care o face in timpul liber.

Mohammed Ali a pus bazele afacerii sale pe cand avea doar 12 ani. Pustiul a reusit pana acum sa adune suficienti bani cat sa-si poata plati singur facultatea realizand diverse site-uri si aplicatii.

Desi totul a inceput ca un hobby, acum Mohammed are clienti seriosi, dispusi sa plateasca bani frumosi pentru serviciile lui.

"In general, nu prea le spun clientilor ca am 15 ani, dar oamenii nu par foarte surprinsi atunci cand ma vad pentru prima data, pentru ca lucrez ca un adevarat profesionist", a povestit baiatul.

"Probabil ca presupun ca sunt mai mare. La inceput am invatat cum sa fac un site de pe YouTube si din niste carti. Dar de atunci m-am dezvoltat foarte mult. Acum cer 600 de lire pentru un site si pot face un site pe saptamana, asa ca am adunat destui bani cat sa imi pot plati singur facultatea (...). Aveam 13 ani cand am inceput sa castig serios bani, dar asta m-a facut sa fiu urat de multi. Multi oameni au fost destul de gelosi. Am cativa prieteni pe retelele de socializare si unii mi-au scris comentarii urate, precum 'de ce nu poti fi si tu un copil normal? Du-te afara si joaca-te'", a adaugat el.

Mohammed nu a luat, totusi, in seama vorbele urate la adresa lui, iar acum, spune el, culege roadele.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: pusti, afacere, castig
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii