A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719761264.0645.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Are 8 ani, dar mama ei ii faci injectii cu botox
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-04-2014, ora 16:15

Are 8 ani, dar mama ei ii faci injectii cu botox

Articol de Madalina Irimia

Scandalurile din Statele Unite in care sunt implicate mame si fetitele lor chinuite pe altarul frumusetii sunt tot mai dese. Acesti copii sufera pentru ambitiile absurde ale parintilor, de a castiga concursuri de frumusete si trec prin machiaj puternic, bronz artificial si chiar injectii cu botox sau implanturi, scrie unica.ro.

Unul dintre cele mai controversate subiecte din ultima vreme este inscrierea copiiilor foarte mici la concursuri de frumusete.

Daca participarea s-ar rezuma la hainute frumos colorate si recitat de poezii, nu ar fi nicio problema, dar ambitia unor parinti a dus aceasta activitate la un nivel nociv.

Astfel, copii de 2-5 ani sunt supusi la numeroase tratamente de infrumusetare, trec prin ore de make up, coafura, bronzare artificiala si chiar mai mult.

Unul din cele mai socante exemple de cat de departe poate merge o mama care vrea ca fiica ei sa castige concursuri de frumusete: Kerry Campbell din California nu tolereaza nicio imperfectiune de pe chipul sau corpul fetitei sale de 8 ani.

Ii face micutei Britney injectii cu Botox, pentru a preveni “ridurile” care apar pe chipul ei atunci cand zambeste.

O epileaza pe picioare cu ceara, doar preventiv, in caz ca fetita intra la pubertate si ar incepe sa-i apara fire de par.

Expertii sustin ca micuta risca sa aiba probleme psihologice seriose pe termen lung din cauza tratamentelor de “infrumusetare” la care o supune mama ei, scrie dailymail.co.uk.

     
Tag-uri: fetita, injectii, botox
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii