A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661956.7611.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Are 29 de ani si un business care face 240 de milioane de euro
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-09-2013, ora 17:07

Are 29 de ani si un business care face 240 de milioane de euro

Articol de Madalina Irimia

Sophia Amoruso, 29 de ani, este fondatoarea companiei Nasty Gal, un magazin online cu haine vintage pentru femei, deschis in anul 2006. Compania condusa de Amoruso, in varsta de 29 de ani, a cunoscut o crestere uimitoare, ajungand la cifra de afaceri de 240 de milioane de dolari in doar sapte ani, potrivit Wall Street Journal.

Amoruso si-a inceput business-ul de la zero. In 2006, dupa ce renuntase la o scoala de fotografie, si-a transformat pasiunea pentru hainele vintage intr-o mica afacere, condusa de pe laptopul sa Mac, vanzand articole vestimentare cumparate de pe eBay pe pagina Nasty Gal's de pe domeniul Myspace. Amoruso facea fotografii unor modele imbracate cu haine vintage si le posta ulterior pe site. Astfel reusea sa vanda haine de piele Channel cumparate de pe eBay cu doar un dolar cu pana la 1.000 de dolari.

La inceput plateam fotomodelele la propriu cu hamburgeri. Le cumparam masa si le dadeam cateodata 20 de dolari pe zi”, a spus Amoruso intr-un interviu pentru WSJ.

Integral pe zf.ro

Foto: inc.com

     
Tag-uri: business, femeie, succes
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii