ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-06-2014, ora 09:08

"Arati de parca ai inghitit o balena". La un an dupa ce a auzit asta s-a schimbat total. Cum arata acum

Articol de Madalina Irimia

In perioada liceului era foarte activa si facea sport, dar din cauza unui accident a fost imobilizata o perioada. Nu a mai facut miscare si a inceput sa manance mult, iar efectele nu au intarziat sa apara.

Hannah Curlee, acum de 33 de ani, din Statele Unite, a spus ca in prima luna dupa ce s-a lasat de sport s-a ingrasat 17 kilograme.

Eram deprimata si singura bucurie a mea a ajuns sa fie mancarea. Nu am mai avut nicio masura si intr-un an de zile m-am ingrasat cu mai mult de 45 de kilograme”, a povestit ea pentru The Huffington Post.

Hannah a ajuns la 113 kilograme, arata rau si toata lumea o ironiza. A incercat in decursul anilor mai multe diete, dar le abandona repede si se intorcea la mancare.

In ziua in care a implinit 30 de ani, Hannah s-a urcat pe cantar si a fost socata sa vada ca ajunsese la 136 de kilograme. “Mi-am spus: ‘Doamne, cum am ajuns aici?’… M-am simtit groaznic in ziua in care l-am auzit pe un barbat spunand ca arat de parca am inghitit o balena. Atunci am decis ca este momentul sa fac ceva”, a spus femeia.

A incercat mai multe diete, dar norocul ei imens a fost acela ca a fost selectata la un concurs televizat, unde castiga concurentul care slabeste cel mai mult.

A urmat un program intensiv de exercitii si o dieta, iar in cateva luni a ajuns la 58 de kilograme si a castigat concursul.

Hannah isi mentine acum greutatea si este extrem de multumita de felul in care arata.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii