ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
19-03-2014, ora 11:32

"Arata ca un calugar". Cum s-a schimbat Jake din "Two and a Half Men" la un an dupa ce a fost dat afara din serial

Articol de Madalina Irimia

La aproape un an dupa ce a parasit serialul Two and a Half Men, actorul Angus T. Jones a recunoscut ca se simte vinovat pentru ca a criticat in mod public show-ul care l-a facut celebru.

Angus T. Jones a abandonat o cariera banoasa la Hollywood, in lumea filmelor, pentru biserica si credinta. Cu plete, o barba generoasa care ii acopera aproape intreaga fata si vizibil mai neingrijit, actorul Angus T. Jones este greu de recunoscut pana si pentru cei mai inflacarati fani ai serialului creat de Chuck Lorre si in care a jucat alaturi de Charlie Sheen, Ashton Kutcher si Jon Cryer.

Actorul care l-a interpretat timp de 10 sezoane pe problematicul Jake a declarat intr-o aparitie recenta pe postul local KHOU-TV ca abia acum a inceput sa traiasca viata pe care si-o dorea cu adevarat. La un an dupa ce a parasit serialul, Jones merge la scoala in Colorado si tine frecvent predici la o biserica. Adventista de Ziua a 7-a – World Harvest Outreach Church din Houston. In varsta de 20 de ani, Angus citeste din biblie la fiecare reuniune si invata despre credinta. "Arata ca un calugar" au reactionat fanii pe retelele de socializare. Daca unii il critica, altii sunt bucurosi ca acum Angus este fericit cu ceea ce face.

"A fost greu pentru mine sa fac parte dintr-un serial care radea de probleme actuale, ce afecteaza foarte multe persoane. Eram un ipocrit platit pentru ca nu eram de acord cu ce spuneam in serial, insa o faceam" a declarat in urma cu cateva zile Angus T. Jones.

Numit cel mai bine platit adolescent din lume in urma cu cativa ani, Angus a dezvaluit ca nu regreta declaratiile controversate care l-au dat afara din serial insa se simte vinovat ca a criticat in mod public Two and a Half Men. "Acest serial este ca un copil pentru Chuck Lorre, un copil pe care eu l-am insultat, din acest punct de vedere ma simt vinovat, insa nu regret cele spuse atunci."

"Daca te uiti la Two and a Half Men, te rog opreste-te! Fac parte din acest show si nu mai vreau asta.Te rog nu-l mai urmari si nu iti mai umple capul cu mizerii. Nu vreau sa mai contribui la planul dusmanului.Nu pot fi crestin si sa fac parte din serial. Nu pot fi o persoana cu frica lui Dumnezeu si sa fiu intr-un show tv. Stiu ca nu pot", a marturisit Angus T. Jones in 2012.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: fanpop.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii