A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630424.0405.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ar trebui sa fie bun pentru silueta: Felul de mancare "usor" cu mai multe calorii decat un meniu fast-food
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-06-2014, ora 14:07

Ar trebui sa fie bun pentru silueta: Felul de mancare "usor" cu mai multe calorii decat un meniu fast-food

Articol de Madalina Irimia

Un fel de mancare popular datorita reputatiei sale ca fiind un produs sanatos nu reprezinta intotdeauna cea mai buna combinatie de alimente nutritive, unele variante ale pranzului considerat usor atingand un nivel de calorii mai ridicat decat un meniu de fast-food.

Valorile nutritionale ale sushi-ului, in special ale versiunilor occidentale, nu sunt intotdeauna potrivite pentru o dieta sanatoasa si eficienta privind pierderea de kilograme, scrie Daily Mail. Potrivit dieteticianului Rachel Beller, care trateaza acest subiect in cartea ei, un "pranz usor" cu sushi poate constitui o supradoza de calorii si carbohidrati.

"Un rulou sushi tipic contine intre 290 si 350 de calorii si are un nivel de carbohidrati care poate ajunge echivalent cu cel al patru felii de paine", spune Beller.

De exemplu, continua ea, ruloul California (sushi rulat, cu o mica bucata de peste si avocado, plus maioneza) este echivalent cu doua sandwichuri umplute cu rulouri de peste, o felie de avocado si cateva legume.

Integral pe mediafax.ro

Foto: wpclipart.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!