A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829612.1008.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Ar putea fi interzisa achizitionarea fierului vechi de la persoanele fizice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-04-2013, ora 18:12

Ar putea fi interzisa achizitionarea fierului vechi de la persoanele fizice

Articol de Cristian Amariei

Ministerul Economiei constata ca furtul de fier vechi din infrastructura publica pune in pericol siguranta cetatenilor si produce prejudicii si vrea sa interzica achizitionarea deseurilor de la persoane fizice.

Ministerul Economiei constata ca furtul de fier vechi din infrastructura de energie, petrol, gaze, comunicatii, apa, canalizare si altele sectoare de utilitate publica pune in pericol siguranta cetatenilor si produce prejudicii si vrea sa interzica achizitionarea deseurilor de la persoane fizice.

"Se interzice achizitionarea de la persoane fizice a deseurilor metalice feroase si neferoase provenite din sectorul energetic, inclusiv sectorul productiei de petrol si gaze naturale, al telecomunicatiilor, serviciilor de apa si canalizare precum si din alte sectoare de utilitate publica", potrivit unui proiect de ordonanta de urgenta elaborat de Ministerul Economiei.

Potrivit proiectului, cumparatorii de fier vechi vor fi obligati sa ceara de la vanzatorii de fier vechi datele de identificare, respectiv numele, actul de identitate, codul numeric personal si domiciliul.

Daca nu vor solicita aceste informatii, cumparatorii de fier vechi sunt pasibili de amenzi cuprinse intre 10.000 si 30.000 de lei.

Citeste mai multe detalii despre hotararea Ministerului Economiei, pe Mediafax.ro

Foto: aradon.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii