ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-01-2013, ora 16:05

Apune era cumparaturilor online? De ce prefera clientii magazinele fizice in locul celor virtuale

Articol de Cristian Amariei

Intr-o era tot mai digitalizata, cumparatorii incep sa nu mai creada tot ceea ce vad pe internet si vor sa testeze marfa care ii intereseaza, inainte de a fi convinsi sa dea banii. Magazinele online au inteles ca o schimbare este inevitabila si se grabesc acum sa isi deschida sedii fizice.

Andy Dunn era un sustinator infocat a magazinelor care existau exclusiv online. Dunn a deschis in 2007 un magazin online de haine pentru barbati iar doi ani mai tarziu sustinea in continuare ca investirea intr-un sediu fizic ar fi o decizie economica foarte proasta, scrie The New York Times.

Incercam sa ii scutim pe barbati de a mai ajunge in magazine, pentru ca stim cat de mult le displac acestora cumparaturile”, declara acesta intr-un interviu in 2009.

Intre timp, Dunn a deschis sase filiale ale magazinului sau numai anul trecut, pentru ca s-a convins ca jumatate dintre potentialii cumparatori nu ajungeau sa si faca o achizitie.

Clientii doreau sa simta materialele la atingere si sa probeze hainele. “Eram destul de strict in ceea ce priveste convingerile mele de la acea vreme. Comertul offline nu are cum sa dispara insa, el se afla doar intr-un proces de schimbare”, spune acum antreprenorul.

Integral pe incont.ro

Foto: andadj.blogspot.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii