A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631262.1219.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aproape jumatate de milion de romani sufera de epilepsie. Cum pot fi prevenite crizele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2014, ora 07:04

Aproape jumatate de milion de romani sufera de epilepsie. Cum pot fi prevenite crizele

Articol de Madalina Irimia

Epilepsia afecteaza aproximativ 500.000 de romani, arata statisticile de specialitate. Medicii neurologi afirma ca aceasta tulburare raspunde la tratament medicamentos in doar 70% din cazuri, astfel ca la 3 din 10 pacienti aparitia crizelor nu poate fi prevenita, intrucat unele forme ale bolii sunt rezistente la tratamentul medicamentos si necesita altfel de interventii.

Pacientii trebuie informati asupra formelor de manifestare ale acestei tulburari si asupra suportului de care au nevoie cei care sunt bolnavi. Dincolo de informare si educatie, avem nevoie de mai multe resurse si de mai mult sprijin pentru tratarea persoanelor care sufera de aceasta afectiune. Accesul la tratamente moderne, la investigatii performante este acum posibil si in Romania dar mai sunt multi pasi de facut pentru a acorda sanse reale unui numar larg de pacienti si mai ales celor cu forme dificil de tratat”, a spus dr. Ioana Mandruta, medic neurolog.

Integral pe gandul.info

     
Tag-uri: epilepsie, boala, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii