A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757269.8271.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aproape 1,5 milioane de romani sufera de aceasta boala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-08-2013, ora 20:02

Aproape 1,5 milioane de romani sufera de aceasta boala

Articol de Madalina Irimia

Un procent cuprins intre 4-6% dintre romani sufera de sindromul de apnee in somn. Presedintele Societatii Romane de Pneumologie (SRP), dr. Florin Mihaltan, a declarat joi ca aproximativ 1 - 1,5 milioane de romani sufera de sindromul de apnee in somn, ceea ce reprezinta 4-6% din populatie.

Potrivit acestuia, exista trei tipuri de tratamente pentru acest sindrom, insa sunt scumpe. Unul dintre tratamente este realizat de pneumologi cu ajutorul unui aparat in presiune pozitiva continua, care asigura libertatea cailor aeriene inferioare. Cel de-al doilea tratament este realizat de catre specialistii ORL si consta in interventii chirurgicale la nivelul cailor respiratorii inferioare, pentru largirea acestora. De asemenea, specialistii in chirurgia buco-maxilo-faciala si stomatologii pot realiza o serie de proteze care largesc caile respiratorii.

Integral pe gandul.info

Foto: ele.ro

     
Tag-uri: apnee, somn, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii