A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830338.2438.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aproape 10% din angajatii romani au perceptia ca sunt supracalificati pentru postul pe care il ocupa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-09-2016, ora 14:38

Aproape 10% din angajatii romani au perceptia ca sunt supracalificati pentru postul pe care il ocupa

Articol de Cristian Amariei
Aproape 10% din angajatii romani au perceptia ca sunt supracalificati pentru postul pe care il ocupa, iar cei care cred ca au mai multe abilitati decat sunt necesare pentru jobul pe care il au sunt absolventii de facultate, arata datele Eurostat, biroul de statistica al UE.

La nivel european, aproape 20% din angajati se considera supracalificati. Cele mai mari ponderi ale salariatilor care cred ca au mai multe abilitati decat cele necesare la job se regasesc in Spania (50,3%), Slovacia (42,5%), Cipru (39,6%), Bulgaria (31,4%) si Portugalia (27,5%), iar cele mai mici sunt in Ungaria (8,6%), Romania (9,3%), Belgia (10,2%) si Germania (10,4%).

„Tinerii cu studii superioare trebuie sa porneasca in cariera cu joburi sub nivelul pregatirii lor si acumuleaza frustrari. Au terminat o facultate la Academia de Studii Economice si se angajeaza la receptie, raspund la telefoane intr-un call center sau arhiveaza acte“, spune Raluca Penes, HR coordinator in cadrul companiei de externalizare de servicii de HR Smartree Romania.

In general, recruiterii care au o viziune mai conventionala nu accepta sa angajeze persoane supracalificate doar pentru a acoperi nevoia clientilor, pentru ca se spune ca acei candidati se plictisesc repede la locul de munca si la prima oportunitate de pe piata muncii parasesc com¬pania.

Totusi, exista si studii care arata ca supracalificatii stau mai mult pe job si au rezultate mai bune decat candidatii care aparent ar fi mai potriviti pentru respectivul job.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  21.06.2017 14:23

wh0cd5866763 Where Can I Get Clomid NEXIUM CANADA Amoxicillin 500 Mg

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii