A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675806.7229.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aplicatie anticoruptie pentru telefoanele inteligente si tablete
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-12-2013, ora 10:38

Aplicatie anticoruptie pentru telefoanele inteligente si tablete

Articol de Cristian Amariei

Aplicatia "Info Coruptie", pentru telefoanele inteligente si tablete la care cetatenii pot sesiza orice caz de coruptie, a fost lansata luni la Palatul Parlamentului cu ocazia Zilei Internationale Anticoruptie.

"Scopul aplicatiei este de a surprinde indignarea cetatenilor exact atunci cand se produce aceasta. Cand i se cere mita, cand este nevoit sa dea mita, cand afla de o fapta de coruptie. De aceea, aceasta aplicatie este pentru telefon cu o conexiune la internet", a declarat directorul de programe din cadrul Centrului de Resurse Juridice, Radu Nicolae, scrie Agerpres.

El a explicat cum se foloseste aplicatia aratand ca exista mai multe categorii care pot fi accesate — raporteaza prin telefon, scrie o petitie, raporteaza online, evenimente, test anticoruptie si viziteaza-ne pe facebook.

In ceea ce priveste categoria "raporteaza prin telefon", Radu Nicolae, a explicat ca se adreseaza persoanelor care sunt foarte indignate incat trebuie sa ia pe loc o masura.

Printre autoritatile care dispun de numere verzi prin care se pot sesiza faptele de coruptie se numara Directia Generala Anticoruptie, Directia Nationala Anticoruptie, Agentia Nationala de Administrare Fiscala, Ministerul Educatiei, Ministerul Sanatatii, Agentia Nationala de Integritate, Serviciul Roman de Informatii, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate sau Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor.

Aplicatia este disponibila pe Google play si poate fi descarcata de pe App Store.

Prin intermediul aplicatiei se poate sesiza orice incident de coruptie la care un cetatean participa, oamenii sunt informati despre toate evenimentele anticoruptie din Romania sau pot face parte din comunitatea anticoruptie.

Foto: dcnews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii