ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-05-2015, ora 12:45

Aplicatia care stie totul despre tine! Cum iti este facut profilul psihologic pe baza a ceea ce postezi pe internet

Articol de Madalina Irimia
"Crystal iti spune cel mai bun mod de a comunica cu un posibil client, angajator sau coleg de munca in functie de personalitatea distinca a acestuia". Asa se recomanda noua aplicatie ce iti permite sa descoperi chiar si lucruri pe care nu le constientizai despre tine.

Din ce in ce mai multi utilizatori vorbesc despre aceasta aplicatie si despre faptul ca este foarte exacta. Iar majoritatea utilizatorilor au verificat ce spune aplicatia despre ei, pentru ca apoi sa isi caute prietenii si colegii.

Si noi cei de la Yoda.ro am verificat propriile profile si este in proportie de 90% exact! Crystal stia si de problema cu punctualitatea :)

Aplicatia este gratuita momentan, fiind necesar un cont pe site-ul principal pe care il faci dupa ce esti acceptat. Fiind concentrata pe partea de afaceri, este necesar sa fii logat pe LinkedIn inainte de a o folosi. De asemenea, poti folosi o extensie pe Gmail, iar Crystal iti va analiza mailurile si iti va spune ce este gresit. Exista si o versiune contra-cost a aplicatiei care iti spune exact cum sa formulezi mailuri in functie de personalitatea destinatarului.

Crystal nu se foloseste numai de LinkedIn, ci de tot internetul, fiind precum o cautare pe Google. Inainte sa citesti ce spune despre tine, trebuie sa vezi si procentul oferit de Crystal pentru acuratetea informatiilor. Daca procentajul e mai scazut, e din cauza datelor limitate existente online. Daca nu consideri ca a fost totul mentionat, poti sa adaugi informatii.

Sursa: yoda.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii