A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727695627.9877.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aparitie spectaculoasa pe podium, la 60 de ani! Uite cat de bine arata Marie Helvin
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
26-10-2012, ora 15:42

Aparitie spectaculoasa pe podium, la 60 de ani! Uite cat de bine arata Marie Helvin

Articol de Madalina Irimia

Sa pasesti pe podium purtand doar lenjerie intima reprezinta un act de curaj de care pana si cele mai tinere si frumoase modele se feresc. Experienta si increderea isi spun cuvantul insa, drept dovada stand aparitia spectaculoasa a Mariei Helvin la o prezentare de moda din Londra.

Imbracata intr-un neglijeu transparent si extrem de sexy si purtand un set negru si elegant de lenjerie intima compus din sutien si bikini, Marie le-a facut concurenta colegelor ei mai tinere, care au incercat fara succes sa faca fata elegantei si clasei de care a dat dovada "veterana" pe podium.

"De cand am renuntat complet la alcool arat si ma simt mai bine ca oricand. Cu toate ca am implinit 60 de ani anul acesta, pot spune cu mana pe inima ca nu m-am simtit niciodata mai sexy si mai increzatoare ca acum", a declarat modelul la prima aparitie pe care a avut-o dupa sase ani de absenta.

Integral pe perfecte.ro

Foto: mirror.co.uk, mydaily.co.uk

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii