A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816564.0081.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Aparitia care a bulversat pe toata lumea. "Este de-a dreptul infricosator". Cine este langa Valeria
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-11-2013, ora 05:30

Aparitia care a bulversat pe toata lumea. "Este de-a dreptul infricosator". Cine este langa Valeria

Articol de Madalina Irimia

Valeria Lukyanova, tanara supranumita "Barbie umanoida", surprinde zilnic cu aparitiile ei. Insa ucraineanca si-a bulversat total fanii cand a aparut la un eveniment in compania unui personaj si mai bizar decat ea.

Valeria Lukyanova a postat in urma cu cateva ore pe pagina ei de Facebook cateva fotografii in care este impreuna cu un personaj "de-a dreptul infricosator", asa cum au comentat cativa prieteni de-ai ei.

Aparent, personajul, despre care Valeria nu a spus absolut nimic, este baiat. Insa nimeni nu e sigur de asta. "Arata mai curand ca o papusa. E al naibii de ciudat!", a comentat unul din prietenii de pe Facebook.

Altii au parut siguri ca este baiat si considera ca este "frumos". Au fost si persoane care au spus ca personajul nu poate fi altceva decat o fata care vrea sa pozeze in iubitul Valeriei.

Cert este ca pozele au provocat discutii aprinse pe Facebook, care nu au facut altceva decat sa mareasca misterul. Acum, toti fanii se asteapta ca Valeria sa le spuna cine este personajul.

Sursa: stirileprotv.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii