A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664261.109.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Apa alcalina: Cum sa-ti pastrezi corpul sanatos
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-01-2015, ora 08:41

Apa alcalina: Cum sa-ti pastrezi corpul sanatos

Articol de Madalina Irimia
Apa alcalina contribuie la sanatatea corpului tau. Specialistii spun ca secretul sanatatii corpului tau este ca nivelul de alcalinitate sa fie mai mare decat cel de aciditate. Alcalinitatea din organism permite sangelui sa circule mai bine si sa oxigeneze optim toate celulele. Pentru ca primesc suficienti nutrienti, celulele vor putea, astfel, sa elimine mai bine toxinele.

Probabil stiti ca un nivel ridicat de aciditate in organism poate insemna insomnie, crestere in greutate, dar si dezvoltarea unor boli care pun in pericol viata. in mod normal organismul este capabil sa pastreze echilibrul intre aciditate si alcalinitate, insa daca vrei sa-l ajuti, apa alcalina este cea mai indicata solutie.

Exista aparate pentru apa alcalina, insa sunt destul de costisitoare. Din fericire, exista alternative naturale care te ajuta sa transformi o apa obisnuita in apa alcalina. Sucul de lamaie, bicarbonatul si ghimbirul te vor ajuta sa ridici nivelul de alcalinitate din organism.

Mai multe pe sfatulparintilor.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii