A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758575.2064.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Anunt pentru soferi: Nu puteti scapa de amenda daca nu ridicati procesul-verbal de la posta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-06-2013, ora 09:09

Anunt pentru soferi: Nu puteti scapa de amenda daca nu ridicati procesul-verbal de la posta

Articol de Madalina Irimia

Ordonanta Guvernului nr.2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor va trebui modificata odata cu transpunerea in legislatia romaneasca a Directivei 2011/82/UE. Pentru ca in urma articolului precedent s-a creat o ampla dezbatere privind modul de "fentare a legii" si a amenzii prin neridicarea plicului de la posta, soferii din Romania trebuie sa stie ca un va mai exista nicio iesire.

Conform proiectului de lege, in Ordonanta Guvernului nr.2/2001 privind regimul juridic al contraventiilor va fi introdus un un nou alineat, alineatul (27.1), cu urmatorul cuprins:

„Art. 27.1– (1) In cazul in care contravenientul refuza sa semneze confirmarea de primire sau nu se prezinta la furnizorul de serviciu universal in domeniul serviciilor postale, in vederea ridicarii corespondentei la data indicata, copia procesului-verbal se afiseaza in plic inchis la domiciliul, resedinta sau sediul contravenientului de catre personalul furnizorului de serviciu universal in domeniul serviciilor postale.

Integral pe capital.ro

Foto: dolj.radicalonline.info

     
Tag-uri: soferi, amenda, posta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii