ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
03-07-2014, ora 19:11

Anunt oficial: Juriul "Vocea Romaniei" e complet. Cine este al patrulea jurat

Articol de Madalina Irimia

"Vocea Romaniei" este din nou in formula completa. Loredana, Smiley si Marius Moga vor fi colegi, din toamna, cu Tudor Chirila, scrie stirileprotv.ro.

Pentru a patra oara, "Vocea Romaniei" va aduce zeci de romani talentati in fata telespectatorilor, la ProTV. Loredana, Marius Moga si Smiley vor porni in cautarea celei mai spectaculoase voci, impreuna cu Tudor Chirila, care se va alatura echipei de antrenori ce pornesc in misiunea de a gasi Vocea Romaniei. Pavel Bartos va fi gazda care da savoare show-ului si in sezonul 4 difuzat in aceasta toamna.

Tudor Chirila este cunoscut publicului roman drept artistul polivalent - actor, solist vocal si compozitor. Tudor este un spirit liber, cu o personalitate creativa si versatila. Vocalist al formatiilor "Vama Veche" si, ulterior, "Vama", Tudor are o cariera de peste 18 ani in muzica, timp in care a compus peste 80 de cantece. Artistul intregeste echipa antrenorilor "Vocea Romaniei" prin dinamismul si efervescenta sa. Tudor este o personalitate complexa, creatoare de povesti: muzicale, teatrale, cinematografice si literare.

Foto: infomusic.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii