A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829422.5125.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Anul scolar incepe cu ploi. PROGNOZA PE DOUA SAPTAMANI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-09-2013, ora 15:00

Anul scolar incepe cu ploi. PROGNOZA PE DOUA SAPTAMANI

Articol de Cristian Amariei

Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru Prognoze pe Medie Durata (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

In primele zile, regimul termic diurn va fi caracterizat de valori in jurul celor normale pentru prima jumatate a lunii septembrie, si se vor situa chiar peste cele obisnuite in zilele de 11 si 12 septembrie, cand valoarea medie va fi de 24...25 de grade. Aceeasi abatere pozitiva fata de temperaturile climatologic normale se asteapta si la valorile minime, care se vor situa in jurul unei medii de 13...14 grade. Dupa racirea vremii anticipata pentru data de 13 septembrie, se remarca o usoara crestere a temperaturilor maxime pana la medii de 22...23 de grade. Noptile si diminetile se mentin relativ racoroase in intervalul 14 - 18 septembrie, cu 9...11 grade in medie, apoi posibil valori mai ridicate.

Ploi mai frecvente, insotite de descarcari electrice vor fi in intervalele 11- 13 septembrie, respectiv 16 - 18 septembrie.

Integral pe realitatea.net

Foto: renasterea.ro

     
Tag-uri: ploaie, an scolar, meteo
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii