A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664644.3028.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Anul 2013, anul sarpelui de apa, va fi marcat de multe intamplari neprevazute
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
30-12-2012, ora 13:03

Anul 2013, anul sarpelui de apa, va fi marcat de multe intamplari neprevazute

Articol de Madalina Irimia

Noul an 2013, care este anul Sarpelui de apa, isi va intra in drepturi in scurt timp. Potrivit filozofiei orientale, sarpele, care nu se grabeste niciodata si chibzuieste intotdeauna tot ceea ce face, este simbolul intelepciunii. Daca simte pericol, isi ataca victima. De aceea, anul care vine ar putea fi cu intamplari neprevazute si neobisnuite, scrie PUBLIKA.MD.

Astrologii spun ca in 2013 vom avea destule motive sa ne schimbam vietile, sa aruncam de pe noi pielea cea veche si sa o luam de la capat. Se considera, ca cei care se isi vor uni destinele in anul Sarpelui vor avea casnicii trainice. Activitatile de creatie vor fi de succes in 2013, dar lucrurile vor trebui sa fie programate foarte minutios, ca garantie a unui buget stabil.

Anume in acest an experienta si cunostintele acumulate vor fi aplicate in practica. Astrologii mai recomanda sa le daruim celor apropiati cate untalisman in forma de sarpe, care ii va proteja pe parcursul intregului an.

Sursa: realitatea.net

     
Tag-uri: 2013, an, sarpe
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii