A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829338.5171.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Antonescu, despre relatia cu Ponta: "Conferinte de presa impreuna si concerte de presa nu mai dam"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
18-12-2013, ora 10:16

Antonescu, despre relatia cu Ponta: "Conferinte de presa impreuna si concerte de presa nu mai dam"

Articol de Cristian Amariei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni seara despre relatia cu Victor Ponta ca "este indecent" sa mai pozeze in cuplu politic in fata cetatenilor.

Liberalul a precizat ca nu va mai face conferinte de presa cu Victor Ponta si i-a cerut premierului sa desemneze un purtator de cuvant al USL.

"In momentul in care am ajuns in situatia de a ne face unul pe altul mincinos, si numai unul e mincinos, nu sunt amandoi, este indecent sa mai pozam in cuplu politic in fata cetatenilor, macar la nivelul imaginii. Lucram, ne intalnim, decidem, dar conferinte de presa impreuna si concerte de presa nu mai dam", a argumentat Antonescu.

El a mai spus ca a cerut desemnarea unui purtator de cuvant al USL, care sa comunice cu presa, cu opinia publica, deciziile care se iau.

"Eu nu fac parte din categoria acelor oameni politici de felul Traian Basescu sau, ma tem, Victor Ponta, care dupa ce s-au scuipat in fata unei tari intregi sa apara din nou de mana", a declarat liderul PNL.

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a afirmat ca a avut, marti, o discutie cu presedintele PNL, Crin Antonescu, dar ca aceasta a fost "foarte scurta", urmand insa sa aiba o noua discutie.

Liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta nu si-au vorbit deloc la ceremonia de depunere a juramantului de catre Gigel Stirbu, la care ambii au asistat. Premierul a schimbat cateva cuvinte cu Valeriu Zgonea, in timp ce presedintele PNL a avut un scurt dialog cu presedintele Traian Basescu.

Sursa: mediafax.ro

Foto: radu-tudor.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii