ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
22-02-2013, ora 12:15

Antonescu: Nu il lucram pe Ponta sa ii ia Johannis locul

Articol de Cristian Amariei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a asigurat joi seara, cu o zi inainte de Congresul Extraordinar al partidului, ca liberalii "nu il lucreaza pe Victor Ponta" si nu intentioneaza sa il puna premier in locul sau pe Klaus Johannis.

Antonescu a povestit, la Antena 3, despre negocierile cu edilul Sibiului si a enumerat motivele care l-au indemnat sa il invite pe Johannis in PNL.

"Tratativele au fost asa cum il vedeti pe Klaus Johannis: simple, clare, concrete. Am evocat ieri proiectul Johannis spunand nu doar ca a fost unul din cele mai importante, ci si cele mai dragi la care am lucrat.

Noi, la acel moment (in 2009 - n.red.), doream ca domnul Johannis sa fie premier, dar nu s-a translatat in prezent. Nu il lucram pe Ponta sa ii ia Johannis locul. Proiectul Johannis inseamna, simbolic, ca oameni de asemenea anvergura, si nu sunt multi, sa vina in politica", a adaugat Antonescu.

Potrivit liderului PNL, politica din Romania, asa cum este ea, "cu toate bolile ei", are nevoie imperioasa de astfel de oameni".

Integral pe ziare.com

Foto: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii