A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832020.757.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Antonescu: La inundatii nu este nevoie sa se umple o barca cu ministri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
25-04-2014, ora 17:34

Antonescu: La inundatii nu este nevoie sa se umple o barca cu ministri

Articol de Cristian Amariei

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri, ca, in cazul inundatiilor, este important sa existe un sistem institutional de actiune si ca nu este nevoie sa se duca in zonele inundate nici premierul, nici sa se "umple o barca" cu ministri.

"In asemenea situatii, in Teleorman sau oriunde in alta parte — din pacate nu sunt inundatii intr-un singur loc—, este important sa existe un sistem institutional de actiune precis. Nu este nevoie nici prim-ministrul sa se duca, nu este nevoie sa se umple cate o barca cu ministri, daca si mai vorbesc intre ei se intampla tot felul de lucruri. Ganditi-va ca s-au organizat si s-au reorganizat, s-au paraorganizat tot fel de comandamente pentru situatii de urgenta. Dl Arafat a fost mutat ca un jolly joker intre ministere, intre guverne, din toate partile. Este o situatie normala atunci cand in astfel de imprejurari institutiile functioneaza, restul este poveste, imagine, campanie", a spus Antonescu intr-o conferinta de presa.

El a precizat ca nu a considerat necesar sa mearga in zonele inundate din Teleorman, dar s-a informat despre situatia de acolo.

"Daca as fi socotit necesar sa merg, as fi mers. (...) Am discutat cu colegii mei de acolo, mi-am luat informatiile, dar din punctul meu de vedere nu a fost necesar sa fac si eu o tura cu barca sau pe jos. Nu cred ca de asta au nevoie cetatenii", a mai afirmat liderul PNL.

Foto: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii