ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
21-11-2013, ora 14:27

Antonescu CERE DEMISIA lui Basescu

Articol de Madalina Irimia

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a cerut, joi, demisia presedintelui Basescu. Reactia sa vine ca urmare a scandalului din ultimele zile legat de cazul Calarasi. "E o decizie care ar scuti tara de un nou subiect jenant", a spus liderul PNL.

"PNL are intotdeauna de ales pentru ca suntem liberi de toate cele, cu exceptia mandatului pe care incercam sa-l respectam de la alegatori. Restul, propaganda, amenintari, nu ne fac mai putin liberi. Cu dosarul Calarasi, ca acesta e subiectul, convingerea mea ferma si a colegilor este ca pentru Romania, aceasta noua problema are o rezolvare sanatoasa: demisia lui Basescu. Acum, imediat. E o decizie care ar scuti tara de un nou subiect jenant, de inca un an de razboi politic", a spus Antonescu, joi, in cadrul unei conferinte de presa.

Demisia lui Basescu "se impune", adauga liberalul, precizand ca parerea este imprtasita si de colegii sai de partid. "Nu sunt naiv, nu cred ca sunt foarte multe sanse sa urmeze sugestia, dar ea ar fi un raspuns politic sanatos si demn", adauga liderul PNL.

Integral pe realitatea.net

Foto: ziuanews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii