A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663892.6231.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Antonescu: Alegerile prezidentiale ar trebui sa fie cat mai repede
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
28-01-2013, ora 13:14

Antonescu: Alegerile prezidentiale ar trebui sa fie cat mai repede

Articol de Madalina Irimia

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat duminica seara ca sustine comasarea alegerilor prezidentiale cu cele europarlamentare, pentru ca scrutinul pentru sefia statului trebuie sa aiba loc cat mai repede posibil, avand in vedere problemele de legitimitate ale actualului presedinte Traian Basescu.

"Alegerile ar trebui sa fie cat mai repede, si asta nu din cauza nerabdarii mele, ci pentru ca avem o situatie neplacuta, criza de legitimitate a presedintelui actual. Si varianta pe care Victor Ponta a discutat-o (in legatura cu devansarea alegerilor prezidentiale, n.red.) este o varianta de analizat juridic, daca ea s-ar putea face ar fi foarte bine", a spus Antonescu, la Antena3.

Cat despre demisia intregului Parlament cum a propus Traian Basescu, Antonescu spune ca nu vede baza pe care sa se faca acest lucru: "Demisia intregului Parlament nu mi se pare fezabila, eu ca senator as fi gata s-o discut, dar mi se pare discutabila din cauza motivului invocat".

Integral pe ziare.com

Foto: nineoclock.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii