A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835138.6413.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Anonymous i-a declarat „razboi total” lui Donald Trump! Prima lovitura pe care i-au dat-o magnatului
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-03-2016, ora 09:39

Anonymous i-a declarat „razboi total” lui Donald Trump! Prima lovitura pe care i-au dat-o magnatului

Articol de Cristian Amariei
Gruparea de hackeri avertizeaza ca ii va distruge campania unuia dintre candidatii la presedintia Statele Unite ale Americii.
Donald Trump, unul dintre candidatii republicani la presedintia SUA, este noua tinta a gruparii Anonymous. Cunoscuti pentru atacurile cibernetice impotriva organizatiilor controversate, de la ISIS pana la guvernul turc, Anonymous a publicat un clip pe YouTube care il vizeaza pe Trump.

"Acesta nu este un avertisment, este o declaratie de razboi total!" este mesajul Anonymous. Campania impotriva lui Trump va fi relansata pe 1 aprilie cand siteu-rui precum trumpchicago.com, trump.com, donaldjtrump.com sau trumphotelcollection.com vor fi oprite cu atacuri DDoS.

Intr-o postare separata, Anonymous a dezvaluire deja mai multe date personale care ar apartine de Trump, inclusiv numarul personal de telefon si detalii ale persoanelor apropiate de el.

"Campania ta de ura a socat nu numai Statele Unite, ci intreaga planeta. Tu nu sustii nimic exceptand propria lacomie si putere" mai spun hackerii.

Sursa: yoda.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii