A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829729.4629.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Anonymous a atacat site-ul Universitatii MIT in memoria lui Aaron Swartz
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-01-2013, ora 16:38

Anonymous a atacat site-ul Universitatii MIT in memoria lui Aaron Swartz

Articol de Cristian Amariei

Gruparea de hackeri Anonymous a spart site-ul oficial al Massachusetts Institute of Technology la inceputul acestei saptamani pentru a posta un mesaj in onoarea lui Aaron Swartz, cofondatorul companiei Reddit care s-a sinucis la varsta de 26 de ani.

Mashable scrie ca celebra grupare de hackeri Anonymous a spart site-ul oficial al institutiei de invatamant si a lasat un mesaj, sub forma de tribut, adus lui Aaron Swartz.

Potrivit acestui mesaj, Anonymous acuza autoritatile din Statele Unite ale Americii si justitia din acesta tara de "o forma grotesca de a face justitie".

"Situatia in care se afla Aaron Swartz scoate in evidenta nedreptatile din sistemul de justitie american privind infractiunile online, in mod special felul in care sunt pedepsiti cei acuzati, si anchetarea subreda din aceste cazuri. Fapta lui Aaron a fost fara indoiala o dovada de activism politic, dar, a avut efecte tragice", se arata in mesajul postat de gruparea de hackeri.

Integral pe mediafax.ro

Foto: guardian.co.uk

     
Tag-uri: hackeri, Anonymous, atac, MIT
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii