ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
14-12-2015, ora 10:43

Anghel Iordanescu l-a ironizat pe Mutu si i-a dat o replica dura lui Reghecampf

Articol de Cristian Amariei
Anghel Iordanescu a comentat anuntul lui laurentiu Reghecampf, care a spus ca nu va lasa jucatori de la Steaua in cantonamentul nationalei pentru pregatirea turneului final din Franta.

"Este dreptul lui Reghecampf sa comenteze asa cum isi doreste. Ceea ce stiu eu este ca acest turneu este aprobat de Comitetul Executiv. Mai stiu ca fotbalul romanesc are nevoie de aceste turnee, selectia pentru Campionatul European incepe cu primul cantonament de pregatire al nationalei. Si in ultimul rand, probabil, ca domnului Reghecampf nu i s-a explicat ca convocarea la echipa nationala aduce pentru fiecare jucator, pe club, in jur de 27.000 de euro. Probabil ca el mizeaza doar pe banii pe care ii investeste domnul Becali", a fost raspunsul lui Anghel Iordanescu la declaratiile antrenorului Stelei, Laurentiu Reghecampf.

Selectionerul a evocat si posibilitatea ca Mutu sa fie convocat pentru turneul final din Franta, ironizandu-l pe "Briliant". "Si-a incheiat contractul duminica si a anuntat ca se intoarce si ca vrea la Euro? Este binevenit. Dar sa joace, sa vedem unde va juca. Sa aleaga o echipa din Romania. Daca alege o echipa din Italia, Spania, Barcelona, Real..... m-as bucura si ar fi foarte usor pentru mine. Daca nu, sa joace oriunde, si in Romania", a spus Iordanescu.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii