ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-09-2015, ora 12:09

Anghel Iordanescu: „Mai putem pierde calificarea, grecii sunt cei mai buni din grupa”

Articol de Cristian Amariei
Reprezentativa de fotbal a Romaniei a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul sustinut, vineri, la Budapesta, in compania selectionatei Ungariei, in etapa a saptea a grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016.

Anghel Iordanescu a facut declaratii ciudate dupa meci: "Rezultatul pare unul normal pentru ca echipa nationala a avut o prima repriza buna, am controlat jocul, dar regret ca am suferit la finalizare. Sunt doua echipe care isi doresc calificarea si nu este usor sa joci in fata unei echipe care a jucat in fata a 20.000 de suporteri fanatici. Am facut un joc bun, in special in prima repriza, din pacate nu am reusit sa avem mai multe situatii de poarta. Nu cred ca Romania trebuie sa fie pe primul loc in grupa, trebuie doar sa ne calificam la Euro. Vom avea un meci foarte greu cu Grecia, ei sunt cei mai buni din grupa chiar daca sunt pe acest loc in grupa", a spus Iordanescu la TVR.

Claudiu Keseru, atacantul nationalei Romaniei, a vorbit si el despre egalul obtinut cu Ungaria, scor 0-0.

"A fost un meci destul de greu. Am dominat, chiar daca a fost steril, fara prea multe ocazii. Ungurii au avut doar o ocazie in prima repriza. N-aveam cum sa plecam invinsi de aici", a spus Claudiu Keseru la TVR 1.

Virful lui Ludogoret a vorbit si despre lovitura libera din finalul meciului, cind a trimis putin peste poarta din 17 metri: "Am vazut un spatiu mic prin care puteam strecura mingea, insa s-a dus 30 de centimetri peste poarta. Cred ca puteam cistiga la puncte, nu prin KO. Asta este".

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 11-5 16p
2. Romania 7-1 15p
3. Ungaria 5-3 12p
4. Finlanda 6-8 7p
5. Ins. Feroe 5-11 6p
6. Grecia 2-8 2p

PROGRAM

7 septembrie Romania - Grecia
8 octombrie Romania - Finlanda
11 octombrie Feroe - Romania
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii