A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755753.4625.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Angelina Jolie si-a speriat copiii cu rolul din Maleficent, cel mai popular personaj negativ creat de Disney
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
19-03-2014, ora 10:58

Angelina Jolie si-a speriat copiii cu rolul din Maleficent, cel mai popular personaj negativ creat de Disney

Articol de Madalina Irimia

Angelina Jolie are parte de o schimbare infricosatoare pentru noul ei rol. Au stabilit chiar copiii actritei in varsta de 38 de ani.

Pentru rolul lui Maleficent, cel mai popular personaj negativ creat de Disney, Angelina Jolie trebuie sa semene cu o combinatie intre un liliac si un dragon, au decis producatorii, relateaza Yahoo Movies.

Astfel ca pe langa coarnele sinistre si chipul tras si palid, Angelina Jolie a primit o pereche de aripi uriase pentru a o interpreta pe malefica vrajitoare, in filmul regizat de Robert Stromberg.

Pelicula, in care apare si fiica Angelinei Vivienne Jolie-Pitt, urmareste dorinta de razbunare a lui Maleficent, candva o zana facatoare de bine a carei inima a fost insa transformata in piatra. Aceasta arunca un blestem crunt pe Aurora, fiica succesorului la tron a regelui ce i-a pustiit regatul lui Maleficent.

Angelina Jolie a declarat ca transformarea ei pentru rol i-a speriat pana si pe cei 6 copii ai ei. Intr-un interviu pentru US Today, actrita a marturisit ca filmarile au fost grele deoarece au presupus miscare scenica intr-un costum eleborat. "M-am simtit ca o papusa trasa de sfori...Asistenta mea de platou m-a pus sa fac yoga, nu am rabdare pentru yoga. Nu pot sa stau intr-un singur loc, o perioada mare de timp" a declarat vedeta care a dezvaluit insa si partea buna a lucrurilor.

"Am simtit ca zbor cand mi-am pus aripile. M-am simtit norocoasa ca am fost aleasa pentru acest rol", a mai marturisit ea. Maleficent are premiera in Romania pe 30 mai 2014.

Sursa: stirileprotv.ro

Foto: insidemovies.ew.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii