A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719813745.4518.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Angela Merkel: „UE nu poate sa ridice deocamdata sanctiunile impotriva Rusiei”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-08-2015, ora 16:04

Angela Merkel: „UE nu poate sa ridice deocamdata sanctiunile impotriva Rusiei”

Articol de Madalina Irimia
Uniunea Europeana nu poate deocamdata sa ridice sanctiunile instituite impotriva Rusiei ca urmare a conflictului din Ucraina, a declarat joi cancelarul german Angela Merkel, intr-un discurs la Viena, prilejuit de cea de-a 60-a aniversare a Camerei de comert germano-austriece, dupa cum informeaza in pagina sa electronica Deutsche Welle in limba rusa.

Ea a remarcat totusi ca sanctiunile au afectat o serie de companii. "De aceea, vrem desigur sa ajungem la niste conditii cadru-politice care sa ne permita ridicarea sanctiunilor",a spus Merkel, citata de Reuters.

In acelasi timp, Angela Merkel a adaugat ca "avand in vedere incalcarile semnificative ale dreptului international (de catre Moscova, not.red) si situatia inca instabila (din estul Ucrainei) noi, din pacate, nu am ajuns inca la acest punct", potrivit DW in limba rusa.

Cancelarul german a subliniat de asemenea ca guvernul de la Berlin si-ar dori sa se intoarca la relatii constructive cu Moscova. "Ne dorim relatii de parteneriat cu Rusia, avem atat de multe probleme internationale" de rezolvat, a spus Merkel, mentionand ca Rusia ar putea sa joace un rol important in solutionarea conflictului din Siria.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii