A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832185.7162.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Angela Merkel: „Europa va face totul pentru ca Rusia sa redevina partenerul ei”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2015, ora 09:36

Angela Merkel: „Europa va face totul pentru ca Rusia sa redevina partenerul ei”

Articol de Cristian Amariei
Cancelarul german Angela Merkel a pledat miercuri, la Demmin, in nordul Germaniei, pentru ideea ca Moscova sa "redevina partenerul" Europei, afirmand ca statele membre UE vor sa contureze "ordinea europeana impreuna cu Rusia, nu impotriva ei", relateaza agentia rusa Tass.

Statele membre UE "vor face totul pentru ca Rusia sa redevina partenerul lor", a anuntat cancelarul german in cadrul unei reuniuni a Uniunii Crestin-Democrate (CDU) la Demmin, in nordul Germaniei.

"Vrem sa conturam ordinea europeana impreuna cu Rusia, nu impotriva ei", a continuat Merkel.

In acelasi timp, Angela Merkel a atentionat ca alipirea peninsulei ucrainene Crimeea la Rusia a fost "o incalcare a dreptului international".

Prin urmare, a subliniat ea, "Germania si Franta nu isi vor slabi eforturile, ci vor face totul pentru ca Ucraina sa mearga pe o cale a sa, care sa respecte integritatea teritoriala".

Insa, a recunoscut cancelarul german, procesul de restabilire a pacii in estul Ucrainei va fi "foarte dificil".

Totodata, Angela Merkel nu a exclus posibilitatea inaspririi sanctiunilor impotriva Rusiei daca nu se va respecta armistitiul intrat in vigoare duminica in estul Ucrainei.

Anterior, la Conferinta pentru Securitate de la Munchen, care a avut loc la 7 februarie, cancelarul Germaniei a declarat, de asemenea, ca "Europa vrea sa-si contureze securitatea impreuna ca Rusia, nu impotriva ei".

Liderii occidentali si Kievul acuza Rusia ca alimenteaza conflictul furnizandu-le arme si antrenandu-i pe separatistii prorusi care lupta impotriva fortelor ucrainene in estul Ucrainei, dar si ca trimite trupe peste granita pentru a participa la lupte. Moscova neaga acuzatiile care i se aduc.

Sursa: mediafax.ro
Foto: politicall.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii