A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831537.9231.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Angajatorii din Norvegia, Franta si Germania cauta romani. Vezi ce SALARII ofera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-07-2013, ora 15:40

Angajatorii din Norvegia, Franta si Germania cauta romani. Vezi ce SALARII ofera

Articol de Cristian Amariei

Cele mai noi oferte de angajare pentru romani prin reteaua paneuropeana de joburi Eures vin din Norvegia, Franta, Italia si Germania.

Potrivit anunturilor publicate pe site-ul Eures, angajatorii din Germania sunt interesati in special de personal in domeniul turistic, cei din Norvegia de ingineri, specialisti in petrol si gaze sau berari, iar francezii de personal medical.

- Kinn Bryggeri, o mare fabrica de bere din Norvegia cu fermentatoare traditionale deschise la mare, in zona fiordului recruteaza berari romani cu experienta in fabrici de bere sau cu pregatire in productia de bere. Candidatii cu cunostinte de microbiologie a berii vor fi preferati. Salariile sunt de 23-28 euro pe luna, ceea ce inseamna un salariu de 3.600 - 4.500 euro pe luna.

- Wellcem, o companie norvegiana de foraj care are operatiuni si in Marea Britanie, Arabia Saudita si Canada si care doreste sa-si dubleze numprul de angajati panan in 2014 cauta un inginer senior pe operatiuni de foraj cu studii superioare in domeniul extractiei petrolului si experienta de minim 5 ani in foraj.

Integral pe realitatea.net

Foto: news.terra.com

     
Tag-uri: fabrica, bere, Norvegia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii